шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

На ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), триває кампанія капітальних ремонтів. У цеху неконцентрованої азотної кислоти (НАК), завдяки якісному та своєчасному проведенню капітальних ремонтів, вдалося збільшити продуктивність та економічні показники, а також зменшити витрати сировини, енергоресурсів та потужностей підприємства. Завдяки проведеним капремонтам 8 агрегатів НАК вчасно та у достатній кількості забезпечуватимуть цех аміачної селітри сировиною.

231

Монтаж решіткового настилу у відділенні турбокомпресії на агрегатах №5 та 6 у цеху НАК

На ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM триває масштабна кампанія капітальних ремонтів. У цеху НАК, капремонти, на відміну від інших цехів підприємства, проходять протягом усього року. Така особливість зумовлена наявністю в цеху НАК 8-ми агрегатів, ремонтні роботи на кожному з яких можна проводити без зупинки усього виробництва. Так, з початку року здійснено ремонт трьох агрегатів – №6,7,8. Проектна потужність кожного з агрегатів становить 120 тис. тонн неконцентрованої азотної кислоти у рік.

«Щоб отримати ці 120 тисяч тонн протягом року, нам необхідно періодично проводити капітальний ремонт на кожному агрегаті. Решта сім агрегатів цілком здатні забезпечити цех аміачної селітри сировиною. Результатом капремонту є зменшення кількості позапланових зупинок, адже кожна така зупинка – це втрати сировини, енергоресурсів та потужностей підприємства. Ми зацікавлені, аби ремонт проводився вчасно, у повному об’ємі, що дасть змогу цеху виконувати поставлені завдання, давати відповідно до регламенту той об’єм кислоти, який вимагається з кожного агрегату», – каже Голова правління ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Михайло Заблуда.

Капітальний ремонт агрегатів цеху НАК передбачає ремонт, діагностичне обстеження, опресовки та випробування. Завдяки капітальним ремонтам, у порівнянні з І-им кварталом минулого року, в цеху НАК майже на 40% зменшилася кількість позапланових зупинок. Із підвищенням рівня навантаження та продуктивності агрегати стали працювати значно ефективніше, Так, якщо взяти показники агрегату №8 у 2014 році, то він працював на навантаженні 6200 м3/год та виробляв у середньому 14,8 тонн кислоти за годину. Якщо взяти аналогічний період у 2015 році, то після проведення капітальних ремонтів агрегат № 8 працював вже з навантаженням 6,5 тис. та в середньому виробляв 15,1 тонн кислоти за годину.

251

 Заміна компенсаційних кабелів на ПТ-ЗМ у цеху НАК

Після проведення якісного капітального ремонту у цеху НАК змогли збільшити такі показники, як ступінь конверсії та ступінь абсорбції. Якщо у 2014 році у І-му кварталі у середньому конверсія на агрегаті складала 90,9, то у 2015 році – 92,8. Витратні коефіцієнти основної сировини аміаку та природного газу – зменшилися приблизно на 6-8% у порівнянні з тим самим періодом 2014 року.

У капітальних ремонтах цеху НАК в основну задіяні такі ремонтні служби ПАТ «Рівнеазот», як управління ремонтно-монтажних робіт, відділ діагностики та контролю, ремонтно-будівельний цех та персонал цеху. До кінця року заплановано здійснити ремонт ще трьох агрегатів – № 2,3,4.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ТЕЛЕКАНАЛ EURONEWS ВЗЯВ ІНТЕРВ'Ю У ДМИТРА ФІРТАША

бер. 03 2015

Відверта бесіда про місце Україниу геополітиці, про стан українськоїекономіки, реформи і ...

Детальніше...

ПОНАД 1,3 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ВИТРАТИТЬ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» ...

лют. 26 2015

ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) у ...

Детальніше...

НА ПАТ «РІВНЕАЗОТ» РЕОРГАНІЗОВУЮТЬ УПРАВЛІННЯ ...

бер. 28 2017

  У звичній для багатьох працівників підприємства 7-ій їдальні вражаючі зміни. З нового року ...

Детальніше...

ПРОДУКЦІЯ ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ УВІЙШЛА У 100 ...

груд. 18 2014

ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM взяло участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top