шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

У 2014 році ПАТ «Рівнеазот», яке входить до OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), планує вкласти близько 185 мільйонів гривень в охорону навколишнього середовища.

 Виробнича політика яку втілює у життя ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM спрямована на  охорону природи і визначається природоохоронними ініціативами холдингу. Уся модернізація виробничих потужностей є дотичною до проблем охорони природи.

«Ми ставимо за мету організувати роботу підприємства так, аби мінімізувати ризики забруднення навколишнього середовища. Обладнання, яке ми встановлюємо, втілюючи інвестиційні проекти, є «екологічно-орієнтованим». Під час кампанії капітальних ремонтів ми  модернізовуємо наявне обладнання так, щоб воно не лише поліпшувало виробничі показники, а й зменшувало шкідливі викиди на підприємстві.

У минулому році OSTCHEM інвестував у екологічні витрати ПАТ «Рівнеазот» понад 182,5 мільйонів гривень. Цьогоріч ми плануємо збільшити інвестиції в охорону природи», – каже голова правління підприємства Михайло Заблуда.

На «Рівнеазоті» щорічно розробляється та успішно виконується комплексний план заходів з охорони навколишнього середовища. Цьогорічний план включає в себе 16 екологічних заходів, спрямованих на охорону та раціональне використання водних, повітряних ресурсів, надр землі тощо.

«Усі 16 запланованих заходів націлені на безпосередній результат і є «прямо-екологічні». Водночас є цілий ряд «непрямо-екологічних» робіт, які спрямовані на підсилення та вдосконалення тих заходів, які визначають вплив нашого підприємства на навколишнє середовище», – розповідає начальник відділу навколишнього середовища Валентина Курганська.  

У 2014 році на підприємстві буде здійснений ремонт сховищ неконцентрованої азотної кислоти та трубопроводів обв’язки, заміна дільниць газоходів нітрозних газів агрегатів №3-8 у цеху неконцентрованої азотної кислоти  забезпечить ефективну роботу газообладнання та зменшить ймовірність неорганізованих викидів оксидів азоту в атмосферу. З метою  забезпечення ефективної роботи газоочисного обладнання виробництва аміачної селітри буде проведений ремонт промивного скрубера. У цеху нейтралізації і очистки промислових стічних вод буде капітально відремонтовано мулосмок, мулошкреб та механічні граблі. Мета цих заходів – підвищення ефективності роботи споруд біохімічної очистки стічних вод. У цеху водовідведення та каналізації з метою підвищення ефективності використання артезіанських свердловин, буде капітально відремонтоване насосне обладнання артезіанських свердловин відомчого забору питної води. Окрім цих найбільших запланованих «прямо-екологічних» проектів на підприємство проведе ще цілий ряд заходів з охорони навколишнього середовища.

У минулому році екологічні витрати ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM (витрати на капітальні ремонти та поточні витрати на утримання та експлуатацію основних засобів природоохоронного значення) сягнули понад 182,5 мільйонів гривень. Були проведені природоохоронні заходи у таких напрямках: охорона атмосферного повітря та проблеми зміни клімату (понад 5,91 млн грн), очищення оборотних вод, включаючи запобігання та очищення скидів у поверхневі води  (понад 167,37 млн грн), поводження з відходами (понад 7,39 млн грн), захист та реабілітація грунту, підземних та поверхневих вод (понад 1,26 млн грн), збереження біорізноманіття, захист чисельності видів, інші напрямки діяльності ( понад 0,65 млн грн).    

У 2010-2012 роки ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM вклав у захист навколишнього середовища понад 677 млн грн.

«Зниження впливу на навколишнє середовище – один із пріоритетів нашої корпоративної відповідальності. Гроші, які ми вкладаємо в охорону навколишнього середовища, – це наче турбота про здоров’я, комфорт та добробут працівників і місцевих мешканців, а також підвищення конкурентоспроможності нашої продукції на світових ринках», прокоментував генеральний директор OSTCHEM Олександр Халін.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.
  • Інші новини

ПАТ «РІВНЕАЗОТ» OSTCHEМ СПІЛЬНО З МІСЬКИМ ЦЕНТРОМ ...

жовт. 09 2015

  ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує ...

Детальніше...

З ДНЕМ ХІМІКА !

трав. 23 2014

 

Детальніше...

«РІВНЕАЗОТ» ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ В ШТАТНОМУ РЕЖИМІ

лип. 20 2021

Пресслужба «Рівнеазоту» повідомляє, що 20 липня  2021 року на підприємстві відбулась ...

Детальніше...

У ГОРЛІВЦІ ВІДКРИЛИ ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ ВАРТІСТЮ ПОНАД 50 ...

жовт. 29 2013

ПАТ «Концерн СТИРОЛ», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group ...

Детальніше...
Персональний сайт Дмитра Фірташа Group DF
Scroll to top